Nieuw seizoen OW Cup van start op TT Circuit Assen

Nieuw seizoen OW Cup van start op TT Circuit Assen

Afgelopen zaterdag was dan eindelijk, na een te lange winterperiode, de start van een nieuw OW Cup seizoen op het TT Circuit Assen. De weersverwachtingen waren prima en dus konden we ons opmaken voor een mooie dag motorsport op de ‘cathedral of speed’.

Een nieuw seizoen die als altijd wisselingen meebrengen binnen de teams, andere rijders en – kleurstellingen. Coureurs die uitkomen voor een ander team en / of in een andere raceklasse.

    

Wie is het beste de winter doorgekomen, afgelopen zaterdag was de tijd van verstoppertje spelen voorbij en werden de kaarten bloot gelegd.

Een mooie gelegenheid dus om met fotocamera richting Assen te vertrekken om eerste reeks actie foto’s te schieten van de start van een nieuwe seizoen Open Wegrace Competitie.

    

De foto’s van afgelopen zaterdag zijn te bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken. De verslagen zijn te lezen op racesport.nl
Daarnaast zijn de foto’s te bestellen in het hiervoor genoemde menu, mocht hiervoor belangstelling zijn.

Wil je in het bezit komen van meerdere digitale bestanden neem contact met mij op, dit kan onder andere via de contact pagina op deze website.

Danny van der Sluis
Nieuw seizoen OW Cup van start op TT Circuit Assen