De Stappersterveldrit

De Stappersterveldrit

In alle vroegte, terwijl het nog pikkedonker was en de start nog vele uren verwijderd, kwamen de eerste rijders Staphorst al binnen om deel te nemen aan de Stappersterveldrit. Een off-roadrit georganiseerd door de AMBC Staphorst. Afkomstig uit heel Nederland maar ook uit de buurlanden België en Duitsland. Vele honderden off-road liefhebbers. Allemaal met maar één doel, de laatste off-road rit van 2019 meemaken.

Ik was daags langs de route te vinden met fotocamera en heb een aantal plaatjes geschoten van de deelnemers. De resultaten hiervan zijn verzameld in een album welke te bekijken zijn door op onderstaande afbeelding te klikken.

Deze zijn ook te bestellen mocht daar behoeft aan zijn. Dit kan middels onderstaande link:

Stappersterveldrit webshop

De Stappersterveldrit